Courriel du 13 septembre d’une bruxelloise de Laeken.

Notre commentaire : notre ASBL dĂ©fend toutes les communes bruxelloises, certains textes ou invitations que nous reprenons sont parfois plus ciblĂ©s, c’est vrai.

Cela Ă©tant, nous sommes conscients (et le faisons savoir) de ce que subissent les bruxellois du Nord depuis la route du canal, jusqu’Ă  la route du ring (qui est plus sur Bruxelles) et sans oublier la route Denut.

…Et on voudrait plus souvent les entendre comme l’a fait cette dame de Laeken.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Goede morgen

Ik heb jullie laatste mailtje goed ontvangen. ( die om massief naar mevrouw fremault te schrijven)  Sorry maar ik doe het niet.  Het actie comitĂ© van pas question verdedigd alleen de bewoners van de bocht naar links.  In een van deze gemeentes woont een zekere mevrouw Durand , die toen zij minister was al de vliegtuigen naar de noordrand en boven laeken, en neder stuurde. Nochtans waren wij voor haar komst net als de bewoners van de bocht naar links niet of weinig overvlogen . Pas question verdedigt bewoners van een klein deel in Brussel , rijkere gemeentes waar mensen vlugger de pen nemen, waar politicie zoals mevrouw Duran die hier de politiek invoert van « niet in mijn tuin  » regelmatig in de media verschijnen.  Wie verdedigd het heizelplateau? Wanneer komen wij in het nieuws? Nochtans worden wij dag en nacht overvlogen , er is zelf een nieuwe route het  » Atomium route » die ons uit onze slaap houdt . Wij zijn ook dicht bevolkt, hier zijn scholen , ziekenhuizen ….  Laat ons terukomen aan de routes voor mevrouw Durand die op de windrichting waren gericht.