Algemene vergadering

programma :

-# Wat staat de Brusselaars te wachten na de maatregelen van kracht op 18 maart ? Wie worden de volgende slachtoffers van de spreiding ?
een bijdrage van : Philippe Touwaide, ombudsman luchthaven Zaventem.
-# Wat zijn de plannen van de luchthavenuitbater, de regering, en welke gevolgen heeft dat voor de regio ? Wat kunnen wij samen doen om een einde te stellen aan de luchtvaarthinder en risico’s hiervan voor het dichtstbevolkt gebied van BelgiĂ« ?
-# Hoe ziet het team van Bruxelles-Air Libre-Brussel eruit in 2004 ?

Wat betreft 2004, zullen we nieuwe effectieve leden verwelkomen [[stuur ons een mail om te laten weten of u aanwerzig zult zijn en vermeld of u stemrecht wilt hebben en nog geen effectief lid bent]] alsook bijkomende bestuursleden om de vereniging te versterken.

De toekomst van regio Brussel hangt ook van u af.
Graag zien wij u op deze belangrijke avond.