Volgende openbare vergadering

Maandelijkse vergadering van Brussel Air Libre Bruxelles DONDERDAG 15 JANUARI 2004 OM 20.00 uur in gemeenschapcentrum OP WEULE St Lambertstraat, 87 1200 BRUSSEL

Gelieve uw aanwezigheid te willen bevestigen via info@bruairlibre.be

Wij hebben in Brussel een onschatbare kracht, met name het enorm aantal overvlogen bewoners die zwaar gehinderd worden door de vliegtuigen (de laatste cijfers van het BIM spreken van 300.000 Brusselaars die op een of andere manier gehinderd worden door lawaai buiten de normen van het WGO). Brusselaars hebben naast de algemene groostedelijke hinder het lawaai en de pollutie van vliegtuigen. De toekomst, indien geen actie ondernomen wordt, wijst op een verdubbeling en op sommige plaatsen een vertienvoudiging van het aantal vluchten over Brussel. Om deze redenen is het hoog tijd om iets te ondernemen. Samen met de mensen die aan dit project werken doen we een oproep tot u. Indien u wenst iets te ondernemen tegen het gebrekkige beleid van de Belgische overheid, en de schandalige houding van de luchthavenbeheerders….

Onze gezondheid, onze veiligheid en ons welzijn hebben geen prijs. Wij werken uitluitend met vrijwilligers die tijd ontbreken om alle mogelijkheden in deze rechtmatige strijd te benutten. Uw deelname is van uiterst belang. Daarom wenden we ons tot U.

agendapunten

1. juridische actie
2. oprichten van een netwerk van lokale contactpersonen, gemeente per gemeente, wijk per wijk
3. campagne voeren voor het verzamelen van petities en handtekeningen en de bewustmaking van de bewoners