Vechtpartij aan boord vliegtuig

ROTTERDAM – Een ruzie om een vrouw aan boord van een vliegtuig ontaardde zondag in een massale vechtpartij. Bij aankomst op de luchthaven van Rotterdam hielden de ordediensten minstens acht passagiers aan.

Het toestel van Transavia was onderweg van het Spaanse Gerona naar Rotterdam toen twee groepen passagiers met elkaar op de vuist gingen. « De vechtpartij ontstond vermoedelijk nadat iemand van de ene groep handtastelijk was geweest bij een vrouw die bij de andere groep passagiers hoorde », aldus een politiewoordvoerder.

« Daarna, » zo vervolgde de zegsman, « brak een massale vechtpartij uit in de cabine waarbij waarschijnlijk veel meer passagiers dan de nu gearresteerden waren betrokken. We sluiten dan ook niet uit dat later nog meer mensen worden aangehouden ».

Gazet van Antwerpen,